0
AL Safety Design logo
+358-(0)9 884 3066 (toimisto) • info (ät) alsafety.com

Luotettavuustekniikka ja riskienhallinta

Autamme asiakkaitamme kehittämään ylivoimaisia teknologiatuotteita luotettavuuden, turvallisuuden ja laadun suhteen.
AL Safety Design Oy on v.1991 perustettu riippumaton insinööritoimisto. Olemme erikoistuneet teknisten järjestelmien riskienhallintaan ja luotettavuustekniikkaan.
Riippumattomat '3. osapuolen' riskianalyysit teknologiaprojekteissa
Riskiasiantuntija suunnittelu- ja tuotekehitysprojektinne tukena. Riskienhallinnan ja luotettavuustekniikan käytännöt, organisointi ja dokumentointi
Riskianalyysit, käyttövarmuus (RAM). Koneiden ja elektroniikan luotettavuus, toiminnallinen turvallisuus (EN61508)
CE-merkintä, CE-arviointi ja tuki maahantuotaville tuotteille.

Asiakkaitamme ovat laitevalmistajat, koneenrakennusyritykset, insinööritoimistot sekä korkeateknologiayritykset. Esimerkkejä (ks lisää 'linkkigalleriaan').

Elektroniikka, ohjelmoitavat järjestelmät

Riski- ja luotettavuusanalyysit, toiminnallinen turvallisuus. Elektroniikan MTBF, FMEA- ja FMEDA-analyysit.

Uusi teknologia, uusiutuvat energiat

Riskianalyysillä varmistetaa uuden tuotteenne markkinoilletulo. Kohteinamme mm. koneet, laitteet, tuuli-, aurinko-, polttokenno- ja bioenergialaitokset.

Prosessilaitokset ja koneet

Estä onnettomuudet ja tuotannonmenetykset jo suunnittelun aikana. Työkaluina esim riskikartoitukset, Hazop-SIL-LOPA -tarkastelut (EN 61511) sekä RAM-analyysit. Olemme analysoineet mm prosesseja, raskaita työkoneita, robotteja, hissejä, laiva- ja junajärjestelmiä.

Vaatimuksenmukaisuus

Sulautetun ja ohjelmoitavan järjestelmän on oltava toiminnallisesti turvallinen. Teemme vaadittavat riskianalyysit, dokumentaatiot sekä tuemme laitteen sertifiointia mm (EN 61508, EN 61511, EN 13849, EN 62061), lääkelaitteille (EN 60601-1, ISO 14971), rautatietekniikalle (EN 50126) jne.

Avaruustekniikan tuotevarmennus (Product Assurance eli 'PA')

Kokeneet asiantuntijamme ottavat vastuun avaruuslaitteen PA-manageroinnista ESA:n vaatimusten mukaan. Risk/PA-Management-kurssillamme opit asiantuntijoiltamme käytännön riskienhallinnan menettelyt ja työkalut avaruusteknologian tuoteprojekteissa. Esim. Rosetta -satelliitti ja riskialtis laskeutumisyritys komeetalle (marraskuu 2014): » Rosetta ja Philae -laskeutuja

Yhteys: info(at)alsafety.com